Ik zoek een nieuw tennisracket, alleen weet ik niet wat ik voor een maat moet pakken?

de maten beginnen vanaf 1 t/m 4, dit zegt me niks. Op mijn oude tennisracket staat 680cm2 (dat zal wel de opp. van het blad zijn) en 4 1/2, usl 2. Nog staat er 55+/-6 IBS. Dit tennisracket was nog goed maar het is een beetje versleten, dus neem aan dat ik dezelfde maat moet. Kan iemand me helpen wat voor een maat ik moet
Bijv: 1, 2, 3 of 4?? Alvast bedankt :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je de maat niet zeker weet, zou ik naar een goede sportwinkel gaan. En je 'oude' tennisracket meenemen. Daar kunnen ze je vast wel goede advies geven over welke maat je moet hebben. Dan weet je ook welke maat je moet hebben, als je eventueel een racket op internet gaat bestellen.

Wat standaard wordt aangehouden is dat als je het racket vast hebt, er precies een vinger tussen nagels en handpalm moet passen. Waarom?? - Als er teveel ruimte tussen zit ga je schuiven over de grip - Te weinig ruimte spreekt voor zich. Vaak wordt het dan ook nog eens knijpen en dat is totaal niet de bedoeling bij tennis. Kom je er niet uit ga dan net als hierboven naar een sportzaak en vraag het daar na.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100