Waar koop je zo'n ijsschaatsbroek waarin stukken isomo verwerkt zitten zodat je jezelf geen pijn doet als je schaatst en eventueel eens valt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze broeken ken ik niet, maar bij grotere schaatsbanen is vaak een winkel waar je schaatsen en schaatskleding kunt kopen, daar zou ik eens gaan kijken. Overigens zou een speciale broek niet het eerste zijn waar ik dan aan denk hoor. Stevige handschoenen en vooral een goede muts, liefst met helmachtige bescherming (zie link) zijn veel belangrijker. Ik heb zo'n Smartcap, en ik schaats niet meer zonder, zeker niet op een ijsbaan waar ook heel snelle schaatsers schaatsen. Ik ben wel eens heel hard op mijn hoofd gevallen, maar heb er behalve flink hoofdpijn en spierpijn niets aan over gehouden. 2 Weken geleden viel er vlak naast mij een kale man zonder muts op de ijsbaan. Hij kan het niet navertellen.

Bronnen:
http://www.smartcap.nl/

Bedoel je snijvaste kleding? Dan moet je zoeken naar shortrack kledij. Kijk eens rond op de grotere online schaats webwinkels

Bronnen:
http://www.online-schaatsen.nl

je kan online kijken in een webwinkel of bij één van de grotere schaatsbanen langs gaan (de jaap eden baan, amsterdam bijv.)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100