Zijn Viking Marathon I thermoplastisch?

Dit is m'n tweede seizoen op Viking Marathonschaatsen, maar nog steeds krijg ik een soort van kramp onderaan m'n beide voeten, die alleen over gaat als ik mn schaatsen even uit doe. Daarna komt het weer terug, tenzij ik ze heel los doe, wat niet echt een optie is aangezien ik dan te wankel op m'n enkels sta, niet kan afzetten, etc.
Weet iemand of deze thermoplastisch zijn, dus of ik ze nog naar mijn voet kan vormen? Of iets anders wat ik kan doen zodat ik weer normaal kan schaatsen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij zijn de standaard marathon 1 schaatsen van viking niet thermoplastisch. Het is natuurlijk moeilijk aan te geven waardoor de kramp ontstaat. Misschien zitten de schaatsen te strak of juist te los. Ik kan me voorstellen dat je voet dan voortdurend aan het corrigeren is, waardoor er kramp ontstaat. Probeer eens zonder sokken te schaatsen of juist met een dunne sok(zonder naden). Het kan dus vanalles zijn. Misschien moet je op zoek naar een ander type schoen. (ander merk of model) succes met het zoeken naar een oplossing.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100