waarom komen scouts nooit naar kleinen dorpen?

ik woon in een klein dorp en speel daar in het hoogste team (zijn wel 6 teams) alleen ik heb nog nooit een scout gezien komt dat omdat je ze niet herkent of omdat ze gewoon nooit komen. wel kan je vaak mee doen aan de selectie van de provincie alleen ik en meisjes uit mijn team worden daar nooit gekozen.(meisje uit mijn team was echt zeker beter dan iemand die wel doorging maar dat meisje speelde bij een goede club) komt het door dat onze club neit bekend staat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Scouts herken je ook meestal niet, ze zien er meestal uit als gewonen mensen. Zodat het speel gedrag van de spelers niet wordt beïnvloed. En misschien was jou vriendin wel beter maar was de techniek of het spel overzicht van dat meisje wat door ging wel beter en dt is voor selectie ook heel belangrijk.

Misschien hadden ze dat meisje al vaker gevolgd en vinden ze haar goed ook al was iemand (die ze de eerste keer zagen) beter...

Ook al speel jij in een klein dorpje, je hebt regelmatig uit wedstrijden, daar kunnen ook scouts zijn. En verder herken je ze meestal niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100