Hoe kun je bij een district komen? Staan er dan scouts langs de lijn??

Ik zou heel graag beter worden en bij een district spelen natuurlijk! Er zit een meisje uit mijn team bij district maar die is een jaar jonger. De rest verder niet, maar staan er dan scouts langs de lijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er wordt gescout langs de lijn. Echter, veelal zal een jeugdtrainer dan de bond moeten informeren dat ie wat leuke talentjes heeft. Dat triggert om eens te komen voor de scout. (Tenzij je bij het kampioensteam in de hoogste klasse van je leeftijdsgroep speelt....daar komen scouts sowieso)

Dan moet je naar de plaatselijke selecties gaan. Die zijn er voor Noord-, Oost-, Zuid-, en West-Nederland. Het is echter erg lastig om door de selecties hiervoor te komen, maar het is sowieso het proberen waard!

bij ons, in district Noord, wordt je eerst door je club opgegeven als deelnemer/deelnemerster. Als de selectie eenmaal bekend is en het team compleet kan je er altijd nog erbij komen als 1 van de trainers/coaches je heeft gezien.. District is leuk, alleen kost veel tijd!

Meestal is het zo dat er wordt gescout, maar niemand weet dat natuurlijk. Het kan ook zijn dat de bond aan de club vraagt of er nog mensen zijn die er ECHT uitblinken.... Als de club jou selecteert dan kom je dus bij district. Als je bij district komt moet je wel veel rondes doen voordat je er dus echt bij zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100