Waar vind je een BWM speelgoedauto of schaalmodel?

Mijn vriend (21) zegt heel de tijd dat hij een BMW wil hebben. Nu wil ik hem voor zijn verjaardag een kleine BMW geven. Waar vind je een speelgoedauto of schaalmodel BMW? En dan een beetje een "dikke" BMW, een luxe/grote/dure. Ik heb zelf geen verstand van auto's dus ik weet niet naar welke serie ik zou moeten zoeken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op de volgende website verkopen ze schaalmodellen van diverse auto's, waaronder bmw's; http://www.sjaakshobbyshop.nl/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=1&keyword_sec=&subsearch_categories_id=&keyword=bmw&categories_id=286 Er zit vast wel iets tussen wat je vriend ook mooi zou vinden... Toegevoegd na 1 minuut: Oei, ik merk nu net op dat de levertijd van de meeste schaalmodellen 2 tot 4 weken is. Dit duurt misschien iets te lang als je hem voor zijn verjaardag wil halen..

Op miniaturenplaza staan er meer dan bij welke BMW dealer ook. Van klein tot groot, van goedkoop tot (te) duur. http://www.miniaturenplaza.nl/bmw-c-7.html?page=1&sort=2a

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100