Welk kansspel poker, roulette of blackjack zorgt voor meeste winst/ verlies?

Weet jij het antwoord?

/2500

Poker en blackjack hebben een grote behendigheidsfactor. Hierbij hangt het er dus van af hoe goed je tactiek is. Roulette is puur geluk met altijd dezelfde winkans per vakje. Het is dus niet te zeggen, het ligt eraan of je een goede tactiek hebt met poker en blackjack. Zo niet, kan roulette beter zijn (al is het maar om je verlies te beperken). Al moet je met roulette geen stabiel winstpatroon verwachten.

Afhankelijk van de regels geven roulette en blackjack altijd verlies. Poker is een spel dat je speelt tegen andere spelers. Het is afhankelijk van jouw en je tegenstanders kunnen om te winnen. Als je goed kan pokeren kan je dus winst behalen, bij de andere is dat niet mogelijk. Bij poker kan je echter ook heel veel verlies draaien als je er niks van bakt. Toegevoegd na 11 minuten: Roulette is eigenlijk het eerlijkst voor iedereen. Bij blackjack moet je weten wat je moet doen om geen enorm verlies te lijden ipv gewoon verlies lijden. Poker speel je niet tegen het huis dus daar zit het grote verschil. Toegevoegd na 24 minuten: http://www.pokerpages.com/players/lists/worlds-top-players.htm Professionele blackjack spelers of roulette spelers ken ik niet. Overigens zegt dat het niks over jouw winstkans, die kan bij poker net zo goed lager zijn dan bij elk ander spel. Die 30 miljoen van Daniel Negreanu komt uit iemand anders portemonnee.

Jouw vraag hangt sterk af van wat je inzet, en de daarbij behorende risico's. Bij roulette was er een man van 30 die al zijn bezittingen op zwart heeft gezet(want 30 en kon nog opnieuw beginnen) en won ruim 200.000 euro met één rondje roulette. Bij poker net zo, als je NL(no limit) Hold'em speelt kun jij je in maanden opgebouwde bankroll in één hand verliezen. Echter op lange termijn bij een redelijk gematigde inzet geeft poker je de meeste winst/verlies omdat er een bepaalde behendigheids-factor meespeelt die behoorlijk van invloed is. En op lange termijn denk ik aan 500.000+ handjes gespeeld te hebben. Bij blackjack is de behendigheid beperkter dan bij poker(je kunt slecht spelen en toch geluk hebben) Toegevoegd na 7 minuten: Om inzicht te geven wat voor invloed behendigheid heeft in Poker. Mark Newhouse heeft twee keer op rij de finale tafel gehaald van het WSOP Mainevent 2013 én 2014. Dat is een speelveld van 8000+ spelers per event, waarvan 9 de finale tafel halen....(werd ook 2x 9e en verdiende daarmee 1,4 miljoen in totaal)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100