Welk spel duurt het langst?

Monopoly is een spel die erg lang kan duren. Soms wel een middag en een avonddeel. Hoewel het erg gezellig is om een spel te spelen, kan het soms ook lang duren. Vooral als je gaat verliezen, haha. Maar ik vroeg me af welk spel in tijd het langst duurt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Schaken, kan dagen duren, soms nog langer.

Met Risk kun je een hele dag bezig zijn.

Ik ben het met eddijst eens dat schaken zeer lang kan duren, maar Risk kan ook heel lang duren als iedereen de sterkste partij aanvalt zonder die van het bord te vegen. Het hangt dus van de instelling of afspraken af hoe lang een partij duurt.

Civilisation het bord spel voor gevorderden. Minimale speeltijd is 6 uur, maar reken gerust op een uur of 10 voor een normaal spelletje. De eerste keer dat we dit gespeeld hebben kwamen meer in de buurt van 13 uur voor een spelletje.

Bronnen:
http://www.ps-games.nl/268/Civilization.htm

Trik Trak duurdt ook wel eens lang...

HeroinHero, ook wel bekend van Southpark: http://www.newgrounds.com/portal/view/410267

Als je een nieuw spel leert duurt dat ook vrij lang. Mijn eerste keer Steden & Ridders uitbreiding van Kolonisten van Catan zijn we bijna 5 uur bezig geweest... Daarnaast heb ik ook goede (in tijdsduur) ervaringen met Eurorails. Het spel is (nog?) niet in Nederland uitgebracht, is echt wel een aanrader.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100