Maffe, lelijke, absurde kado's voor dobbelspel met sinterklaas?

We gaan dus dobbelen om kado's. We besteden allemaal 15 tot 20 euro. Het is de bedoeling maffe zinloze dingen te kopen die niemand wil hebben en juist dingen die iedereen wil hebben.

Ik zoek dus een beetje absurde, gekke, onverwachte dingen in de trant van een mandje om je broccoli in te stomen of een lelijke badmuts enz.

Heeft iemand een goeie suggestie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga een middagje naar de kringloopwinkel en er gaat een wereld voor je open!ik heb dat sinterklaas spel ook eens gespeeld met mensen,had echt de meest grappige cadeaus zoals een lp van Lee Towers,een Mart Smeets trui en dat soort ongein...

een sla wasser? xD of een schrubding voor onder de douche? een computer koeler. kerstballen. 5 euro mobieltje. muffins.

een maffe toiletborstel

Gehaakte kleedjes (in lelijke kleuren) Toegevoegd na 2 minuten: Misschien is een bezoekje aan zo'n euro-shop een idee? Daar zie ik zoveel dingen die ik absoluut niet zou willen hebben (maar ja, misschien net een ander weer wél) ;-).

Hier staan echt dingen bij die je op een idee kunnen brengen.

Bronnen:
http://www.gadgethouse.nl/online_bestellen...
http://www.gadgethouse.nl/scripts/prodList...

Een kadootje uit de XXX winkel. altijd hilarisch!

In onze familie is dit ook een geliefd spel. Waar je leuk kunt kopen is in de € 1.00 of € 2.50 zaken. ook de kringloop winkel vinden we altijd wel wat. DE rest zochten we in eigen huis bij elkaar. Veel plezier.

Maffe kadoos voor die prijs? Ha ha, wij hebben dit jaar de prijs van het kadootje juist opgeschroefd van 2,50 naar 5 euro per kado zodat we tenminste iets fatsoenlijks konden kopen. Maar goed, tips genoeg ;-) - Bij de hema of mediamarkt heb je een heleboel goedkope elektrische apparaten. Misschien een goedkope rijstkoker, strijkijzer, krultang, etc. - Maffe films uit de jaren 50 en 60 - Een hele grote teddybeer - Een groentemand - Voor 15 euro aan lege cd-doosjes - Via marktplaats cd's met oude hits uit de jaren 80 en 90 - Crocs - Enorme pantoffels met een apekop - Een heks als mobile - Stripboeken (rooie oortjes ed.) - Een opblaasbeest Kijk ook eens op onderstaande link.

Een vleeskleurige satijnen nachtjapon van zeeman werkte bij ons dobbelspel aal een speer op de lachspieren...

Nagelborstel, afschuwelijke mokken, borden, schaaltjes, grote witte onderbroek, afgekloven pennen en potloden, cd''s die vreselijk ouderwets zijn, haarkrulspelden, halve bollen wol, oude versleten handdoeken, oude schoenen, lege eierdoos gevuld met confetti, lege aanstekers, lege enveloppen, set ansichtkaarten, thee- en handdoeken, washandjes, kaarsen, chocola, agenda, kerstballen, make-up, wierookstokjes, bij de Action, Wibra of Zeeman kan je ontzettend veel van dit soort dingen kopen onder of rond 1 euro.

Ik zag vanmorgen bij de Action een ding met zuignappen en een borstel erop die je in de wasbak kunt plakken om glazen op schoon te maken - handig voor als je thuis een kroeg hebt :lol: Nog geen twee euro. Maar wat is er mis aan een stoommandje ?? Dat gebruik ik al jaren......:oops:

Toch niet voor 15 tot 20 euro maffe kado's hoop ik? Tuurlijk mag je een hoop lol hebben, maar dat vind ik toch wel zonde. Ik zou een kip adopteren ofzo, of een gans. Kijk verder eens bij een instelling of verzorgingstehuis. Daar hebben ze vaak zat zelfgemaakte dingen, soms leuk, som ook maf. Steun je een goed doel, en zij ook blij. Hier in de stad hebben ze er ook van die winkeltjes van.

Bronnen:
http://www.adopteereenkip.nl/content/kip-a...

Vraag is al eerder gesteld door mijzelf; check deze link: http://www.goeievraag.nl/vraag/afgrijselijk-cadeau-dobbelspel-niemand-vijf.27792 Maarre, ik weet dat je bij euroland of Action de meest lelijke dingen kunt kopen....

Ik vind het ook onzin om voor dat geld onzinnige dingen te kopen die niemand wil hebben, dat is toch geld weggooien? Ik heb dat spel ook eens gespeeeld, en iedereen bracht wat uit z'n eigen huis mee, dat je niet meer wilde hebben. Iedereen heeft genoeg spullen in huis, waarvan je denkt: wat moet ik er mee? We hadden een heel leuk spel, want mensen brachten vreselijke cadeau's mee (én hele leuke!). En die 20 euro kun je dan overmaken aan een goed doel, bijvoorbeeld Amnesty International, Unicef of St. Aap. Heb je én een leuke avond én een goed gevoel dat je iets zinnigs met je geld gedaan hebt.

zinloze 1 euro knallers! p.s. leuk idee trouwens!

De Turby Towel! Zo'n tellsell handoek, die je op verschillende manier in je haar kunt doen, of kunt gebruiken als vaatdoek. echt NIEMAND wou hem hebben bij ons dobbelspel! Bijna alles van TellSell is trouwens wel hilarisch. BTW. Een leuke (nieuwe) website voor het dobbelspel is te vinden op www.sinterklaasdobbelspel.nl of www.kerstdobbelspel.nl

Een doodgeslagen mug.

Bronnen:
Een doodgeslagen mug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100