Zijn er leuke spelletjes om te spelen met 2 kinderen tussen de 7 en de 8 jaar?

Het is een jongen en een meisje, het mag een spelletje zijn voor in de zomer of voor in de winter, ik zal ook meespelen, het mag maximum 2,5 uren duren. Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.goeievraag.nl/vraag/kinderen-jaar-graag-zomer.194361#880537 Hier vind je tips. Verder: verf blazen (groot vel papier of rol oud behang en dan door een rietje de klodder verf op het papier verspreiden over het papier), hut bouwen, vissen.

"Vier op een rij" blijft altijd leuk, ook voor volwassenen

Barricade is erg leuk, geschikt voor maximaal vier spelers. Verder is Hoedje jagen ook een leuk spel. Ik heb zo`n verzameldoos van Ravensburger waar deze twee spellen in zitten en daarnaast nog een hoop andere leuke spelletjes. Is goedkoper dan alles los kopen (mocht t je leuk lijken)

Ik vond mikado altijd leuk en mens er je niet oom

kaartspelletjes zoals pesten. betoverde doolhof. Halli galli. en zoals al gezegd, zo'n spellendoos meet allerlei bekende spellen erin. Heb je vaak heel goedkope aanbiedingen van bij action of kruidvat of dat soort zaken. 2,5 uur is trouwens wel lang voor die leeftijd volgens mij. Beter meerdere kortere spellen

op de wii, disney film kijken met chips dat soort dingen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100