Is mindflex (zie extra uitleg) nep en het wel waard om te kopen?

http://www.bartsmit.com/mindflex

Weet jij het antwoord?

/2500

Leuk, ik kende het nog niet. Het is van Mattel, en dat is een betrouwbaar merk. Ik zou het eerst wel eens willen proberen voor ik er honderd euro aan uit zou geven. Een hoop geld. Of je het waard vind moet je zelf bepalen. Toegevoegd na 11 minuten: vindt

Demonstraties Mindflex in onze filialen: * Zaterdag 30 oktober Bart Smit Almere Stad * Zaterdag 30 oktober Bart Smit Rotterdam Zuidplein * Zaterdag 30 oktober Bart Smit Leidschendam * Zaterdag 6 november Bart Smit Emmen * Zaterdag 6 november Bart Smit Eindhoven Woensel * Zaterdag 6 november Bart Smit Amsterdam Noord * Zaterdag 6 november E-Plaza Rotterdam Zuidplein * Zaterdag 13 november Bart Smit Den Haag Grote Markt * Zaterdag 13 november Bart Smit Rijswijk * Zaterdag 13 november E-Plaza Osdorpplein ^ Daar moet je dan eens heen gaan! Het is inderdaad van een betrouwbaar merk, maar als je gaat kijken kom je een stuk verder. Dan kun je beslissen of je het wel/niet koopt.

Er vanuit gaande dat het systeem werkt lijkt het me niet waard om het te kopen. Er bestaan ook soortgelijke systemen voor de PC. Ze meten onder andere je ademhaling, hartslag en transpiratie. Daarmee kan je het spel beinvloeden. Leuke gadgets, maar na een paar keer spelen wordt het in de kast opgeborgen. Je haalt het nog een paar keer eruit als er vrienden langskomen om het even te laten zien. Het is niet heel erg spannend als wedstrijd. De techniek is leuk, maar er moet nog op worden verdergebouwd.

Hey, lijkt me inderdaad een leuk spel, het meet de activiteit van je hersenen en zo kun je het balletje hoog of laag laten zweven. Het lijkt te werken zie dit filmpje op youtube : http://www.youtube.com/watch?v=PwGuOclij6k Toegevoegd na 1 minuut: een review van het apparaat en besturing

Lastig om over te oordelen. Ga het bekijken en ervaren. De techniek is ondertusen zo ver dat veel kan wat ik niet meer kan verklaren. Als het leuk lijkt en het verdwijnt na een week definitief in de kast, dan kun je het uitleggen als een eigen miskoop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100