Hoe kom bij de Sims 2 af van wazige poppetjes?

Hey,
Sinds kort heb ik er erg snel last van wazige poppetjes bij de Sims 2.
Normaal gesproken worden ze na een tijdje met filmen en interacties laten uitvoeren ook wel wazig maar nooit zo snel.
Ik weet niet wat ik aan het probleem kan doen maar omdat ik met de Sims 2 filmpjes maak is het nou niet bepaalt prettig dat ze er steeds wazig uit gaan zien. Om het te laten zien hoe een wazig poppetje eruit ziet heb ik even een foto ervan genomen om te kunnen zien wat ik bedoel.

Een paar kleine dingen om alvast te weten:
1: Ik heb al meer ruimte gemaakt op de schijf omdat ik dacht dat daar heb probleem lag. Nadat ik een uitbreidingspakket had verwijderd was er niks verandert.
2: Ik heb alle downloads verwijderd die risico's met zich mee konden brengen maar dat hielp ook niet echt.
3: Mijn computer is al redelijk oud en komt uit 2004.

Ik weet verder niet of het aan de graphics card kan liggen. Ik weet daar niet echt veel over maar ik hoop dat iemand weet wat het probleem kan zijn.
Alvast hartelijk dank.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien zit de map met Sims 2 clipjes al vol dat ze van een lagere kwaliteit worden gemaakt om in-game lag te voorkomen? De clipjes die je al geupload hebt kan je beter denk ik verwijderen uit de map, want daar heb je nu niks meer aan. Ik heb dit spel zelf al een lange tijd niet meer op mijn PC staan. Dus ik weet niet waar die map zou moeten zijn. Maar van een recorder uit zo'n oude game moet je niet veel verwachten. Is het misschien handig om een recorder te downloaden? OBS is wel een handige recorder. Maar het is een beetje ingewikkeld. Maar het werkt perfect, en het is gratis. https://obsproject.com/ Er zijn ook wat simpelere recorders zoals http://www.bandicam.com/nl/ . Maar dan zie je bij de gratis versie altijd Bandicam.com bovenaan de video staan. Maar het is wel HD. En dan zul je het probleem vast niet meer hebben!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100