Me neef zei dat de PS3 6 keer sneller is dan de Xbox 360. Klopt dit?

Ik ben er ook nog steeds niet uit of ik de Xbox 360 slim neem of de PS3.. hoe kan ik erachter komen welke het beste bij me past?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien dat de PS3 6x zo snel is in het berekenen van hele specifieke taken, maar met games ontlopen ze elkaar nauwelijks. Je zou eens aan je neef moeten vragen waar hij die wijsheid vandaan haalt en wanneer je dat verschil merkt. Zolang hij dat niet uitlegt is het lariekoek. Toegevoegd na 18 minuten: De echte belangrijke verschillen zijn: PS3 : Gelijk een Blu-ray speler PS Network Gratis HDD is makkelijk zelf te verwisselen met standaard 2,5" schijf. Als iemand belangrijke XBox360 verkooppunten weet zet maar in de reactie voeg ik ze bij.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video...

Waarschijnlijk zijn ze ongeveer even snel maar als je gratis online wil spelen zou ik voor de ps3 gaan.

Kijk vooral naar de exclusieve spellen, wil je bv halo--->xbox Wil je graag infamous/ uncharted etc.---> ps3. Ps3 is wel fijner online, je zal misschien 1 van de 10 potjes moeten verlaten vanwege slechte verbinding, maar het is wel gratis. In tegenstelling tot xbox live(internet) : 35tot60 euro per jaar.

Mijn voorkeur gaat naar de Sony Playstation 3. Ik heb zelf een xbox 360 die ik minder leuk vind dan de ps3. Mijn tip is dan ook: Zet eens de specificaties op een rij. Wat heeft bijvoorbeeld de ps3 niet en de xbox 360 wel en anders om. Volgens mij is het wel zo dat de ps3 een betere videokaart heeft en de xbox360 een iets minderen. Wat er dus voor zorgt dat de kleuren en de grafische kracht beter zijn op de ps3 wat dus de spel ervaring leuker maakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100