Hoe werkt een code voor een XBOX Live Gold lidmaatschap voor een jaar?

Ik heb daarvoor een paar specifieke vragen. Ik heb laatst een XBOX 360 gekocht en ik ben van plan om een XBOX Live Gold lidmaatschap voor een jaar te kopen, want ik wil graag met 2 personen kunnen spelen. Ik weet dat dat €59,99,- per jaar kost. Ik wil graag via een code een lidmaatschap aanvragen, want ik heb namelijk geen creditcard en via PayPal betalen lukt ook niet. Is het dan zo dat je de code eerst voor een bepaalde prijs moet kopen en dat als je de code hebt ingevuld je dan weer €59,99,- moet betalen? Of is het juist zo dat je de code voor €59,99,- moet kopen en dat je dan verder geen extra kosten erbij hebt? Ik hoop dat mijn vraag duidelijk is en ik hoop op een spoedig antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hoeft maar éénmalig €59.99 te betalen (€5 per maand) Je kan anders ook nog een bon via bijvoorbeeld bol.com of een andere winkel kopen voor Xbox Live Gold. Dan kan je gewoon de code die daar op staat gebruiken om je Xbox Live Gold te activeren op je Xbox.

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/p/microsoft-xbox-liv...

Je kunt XBOX Live Gold ook kopen bij een speelgoedwinkel zoals de Intertoys daar heb ik hem de 1e 2 jaar gekocht. Bij ons in de buurt zijn ze dan ook goedkoper als jou bedrag. Bij de Intertoys waar ik ze haalde waren ze 50 euro

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100