Als je black ops 2 hebt verwijdert van je playstation 3 en daarna weer installeert moet je dan vanaf level 1 beginnen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je in multiplayer bedoeld, dan zal je een nieuw Playstation Network Account moeten maken, of je zal gebruik kunnen maken van de prestige mode. je wordt dan prestige 1 level 1 als je nog nooit prestige bent geweest. als je al master prestige bent zal je een nieuw PSN account moeten maken.

Als u op het zelfde PlayStation account weer inlogt, zal de multiplayer statistieken zijn opgeslagen, singeplayer saves heb je waarschijnlijk samen met de game verwijderd. Dus Singleplayer zal u opnieuw mee moeten beginnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100