als ik een playstation 3 heb, kan ik dan mijn laptop als scherm gebruiken, via hdmi?

ik wil graag gta 5 spelen op mijn playstation 3 die ik binnenkort ga kopen. maar ik heb nog geen beeldscherm. nou vroeg ik me af of ik mijn laptop via hdmi ook als beeldscherm kan gebruiken

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan, maar niet zonder een ingreep. Zowel de HDMI aansluiting van de PS3 als van de laptop sturen signalen uit in plaats van dat ze signalen ontvangen. Met een enkele HDMI kabel ertussen ga je dan ook niets bereiken. Om het wel voor elkaar te krijgen, zou je een capture kaart moeten kopen. Bijvoorbeeld de Roxio's in de links hieronder. Het nadeel is alleen wel dat je lag op de verbinding hebt. Met andere woorden, er zit wat tijd tussen wat je doet en wat je ziet/hoort. Voor het kijken van films is dit geen probleem, maar tijdens het gamen is het waardeloos. Mijn advies zou in jouw geval dan ook zijn om een nieuwe of gebruikte monitor met HDMI of VGA te zoeken. Er zijn namelijk HDMI naar VGA converters te koop en die werken prima. Ook daarvan heb ik een voorbeeld tussen de links geplaatst.

Bronnen:
http://www.gadgetgear.nl/2012/04/review-ro...
http://www.gadgetgear.nl/2012/09/roxio-lan...
http://www.gadgetgear.nl/2013/12/test-mini...

Nee dit Is niet mogelijk. Dit kan alleen met een losse tv of losse monitor.

Kan helaas niet, je kunt natuurlijk wel altijd even kijken of je ergens een koelkast tvtje van 20,- kan aanschaffen op bv. Marktplaats of ergens bij een lokaal kringloopwinkeltje zodat je toch kan tijdelijk kan spelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100