Gaan er nog nieuwe spelletjes voor de x-box 360 kinect uitkomen?

Ik was me dit aan het afvragen omdat er nu een nieuwe x-box uitkomt. Want ik veronderstel dat de spelletjes voor op die nieuwe niet zullen afspelen in de x-box 360.
De kinect die ik heb, heb ik aangeschaft toen die ook nog niet zo lang uitgekomen was (december 2010 dacht ik) en heb toen ook een x-box 360 aangeschaft. Dat is dus eigenlijk nog maar een 2,5 jaar geleden en alles werkt nog goed, nog niet versleten, maar ik heb graag wel eens een nieuw spelletje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij de uitgave van de XBox One zullen er nog heel wat spellen uit komen puur voor de 360 en er zullen ook spellen voor beide platformen uitkomen (denk aan populaire voetbalspellen). Er zijn nu ook nog spellen in ontwikkeling voor de 360/PS3. Dus ja er zullen nog nieuwe spellen komen. Als we echter over 1-2 jaar zullen gaan kijken zal de afname enorm zijn. Je hebt het over Xbox 360 Kinect, maar dat is een uitbreiding voor het 360 systeem. Speciale puur Kinect-gebaseerde games komen volgens mij sowieso heel weinig uit. Volgens mij gaat je vraag meer over de 360 dan over Kinect.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100