Kan je harde schijf van een laptop kapot gaan door een spelletje?

Mijn harde schijf is een keer kapot gegaan maar ik heb geen duidelijk antwoord gekregen waardoor. Kan dit komen doordat ik een spelletje erop deed (rollercoaster tycoon) en ook wel eens spelletjes van zylom.com erop zetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je rollercoaster tycoon geinstalleerd met een originele cd? Dan is de kans erg klein dat het hierdoor komt. Als je het spel illegaal gedownload hebt is er een kans dat hier een virus op stond waardoor je harde schijf gecrashed kan zijn. Met zylom.com heb ik verder geen ervaring.

Dat ligt er aan hoe oud de schijf is Het kan ook gewoon een mechanisch defect zijn er valt niet veel over te zeggen hoe en wat plotselinge uitschakeling ed schokken als je de harde schijf veel geluid hoort maken (slijp achtige geluid duidt op een onbalans van de schijven of veel herhalingen omdat de schijf zijn gegevens ergens op en beschadigde sector zet of os games zijn natuurlijk wel veel eisen in schijf bewegingen maar dat geldt voor elk (groter spel zylom flash games zijn meestal niet zo groot dat lijkt me sterk in principe gaat een harde schijf niet kapot van een specieke game maar gewoon door schijfbewerkingen ouderdom etc etc als het dan toevallig gebeurd tijdens een game tja toeval of de game was gewoonweg te zwaar voor de pc opzich

Nee dat lijkt me heel sterk. Eerder je CPU als hij te heet zou worden.

Je normale hardeschijf kan hier niet kapot van gaan. Wel als je je laptop steeds meeneemt en deze dan nog aan in je tas is. Een SSD hardeschijf kan wel kapot gaan van gamen. Dit omdat deze beperkt te beschrijven is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100