Ik heb een 3ds XL gekocht van iemand... Maar hij komt pas over een maand uit, kan ik het geld laten storneren?

Ik ben waarschijnlijk bedrogen, kan je het geld dat je aan diegene die bedriegd hebt overgemaakt laten terug storten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je zou het even aan je bank kunnnen vragen. Als jij geld hebt overgemaakt en diegene heeft na die maand nog steeds jou die XL niet gegeven dan is hij strafbaar voor oplichting. je kan dit ook aan die persoon vertellen en misschien schrikt hij daar zo van dat hij het geld terugstort. Vraag een keer informatie aan de politie. Het is oplichterij en dat is strafbaar. Het beste is om de persoon een aangetekende brief te sturen waarin je hem confronteert met de gemaakte afspraken.

nee, dat gaat alleen maar om periodiek terugkerende bedragen bijvoorbeeld als je overstap van energie provider en er wordt een maand teveel overgemaakt handmatig overgemaakt bedragen kunnen niet worden teruggehaald. helaas je bent echt bedrogen

Als je zelf het geld hebt overgemaakt naar die persoon, dan kan je het niet storneren. De bank kan ook niets voor je doen, hoogstens een brief sturen om het gewenste bedrag terug te storten, maar het is geheel aan de ontvanger van het geld of die daar toe bereid is. Heel erg vervelend voor je.

Bronnen:
www.klacht.nl › Banken › ING › terug storneren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100