Hoeveel "druk"kan PS3 aan?

Ik heb een ps3 gekocht met 160 gb. En ik ben eenmaal extreme gamer, als ik begin met gamen ben ik neit weg te slaan :). Mij werd vertelt dat ps3 als je te lang speelt kan doorbranden van binnenkant want blijkbaar is de koeling al neit de beste is bij ps3. Is dat waar en wie heeft ervaring mee? Als ik game dan ben ik denk zo 2 tot 4 uurtjes achter een bezig , dat is toch niet veel lijkt mij voor een ps3. Graag serieuze reacties.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zeker niet ik speel soms wel een 6 uur nooit problemen gehad.

Haha 2 tot 4 uur is niks. Dat zijn gewoon 4 potjes BF3. Game maar zoveel als je wilt zolang je de ps3 in een redelijk open ruimte dus niet in een kast zet dan heb je niks te vrezen. Hij kan wel warm worden, maar de apparaten zijn daarop gebouwd. En mocht het toch te heet worden dan schakelt de ps3 zichzelf uit voordat het echt gevaarlijk word. Toegevoegd na 2 minuten: Met een kast bedoel ik dus een gesloten ruimte waar geen vers lucht kan komen. Was vergeten dat sommige tv kasten gewoon open zijn. En veel plezier. :)

Het enige wat je merkt is dat je ventilator wat harder gaat draaien omdat je PS3 steeds warmer wordt. Pas als je hem >24 uur aan hebt staan zal hij echt warm worden maar doorbranden hoeft niet als je maar een open kast hebt. Je moet geen externe ventilators kopen maar hem regelmatig uitzetten helpt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100