wat is het verschil tussen een playstation 3 en een playstation 3 slim?

op bol.com zeggen ze dat de playstation 3 klaar is voor 3d gaming maar is dat al mogelijk....?

Toegevoegd na 53 seconden:
dat de playstation 3 slim klaar is voor 3d gaming.... sorry voor foutje

Weet jij het antwoord?

/2500

De ps3 slim is kleiner, weegt minder, heeft meer opslag op de harde schijf, heeft een betere prosesor en kan inderdaad in 3d gamen.

Een PS3 Slim is de nieuwe versie van de PS3 die kleiner is dan het origineel. Hij is dus kleiner, stiller, zuiniger etc. De PS3 is doormiddel van een update via internet al 3D klaargemaakt en dat kan zelfs met de eerste generatie PS3 uit 2007. Het enige wat je nodig hebt is een 3D tv een een HDMI kabel. De eerste generatie is dikker dan de nieuwe generatie.

De slim is grotendeels inderdaad het zelfde. Alleen zit er een iets goedkoper te produceren behuizing op. En is hij wat zuiniger en dunner. En zijn wat kinderziektes verholpen. Verder is 3D op ps3 allang op aantal spellen beschikbaar zolang je maar een 3D TV hebt en een HDMI 1.4 Kabel gebruikt :)

De gewone PS3 heeft meer nadelen dan de slim. De meeste zijn al genoemd. (lichter, zuiniger, minder geluid). De gewone PS3 gaat sneller kapot. Google maar eens: YLOD ps3. Dit komt niet voor bij de slim. Ik geloof ook niet dat de gewone ps3 nog eerstehands te koop is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100