Hoe Krijg ik meer subscriders op mijn youtube kanaal..?

Ik speel al heel lang Mw2 (TrickShot) en ik heb een eigen clanchannel.. Ik heb 90 subs nu is mijn vraag hoe worden die 90 subs wel 200 subs.. Ik record met een Roxio (binnekort een HdPvr)..
Plss help..

Weet jij het antwoord?

/2500

Maak je video's interresanter en laat deze video's anders zijn dan de 100 andere video's van mw2. Tips: -bijvoorbeeld commentary, -wat effects niet te veel , -record je gezicht tijdens het spelen en zet het klein ergens in een hoekje van de video, Maak je video bijzonder zodat mensen die willen blijven bekijken en zo zullen ze subscriben. Maak vrienden op youtube en zorg dat ze jouw en jij hun een beetje advertised. Sub 4 sub hoe ze het noemen kan ook. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de views verhogen. Hoe meer views , hoe meer kans op subscribers. En views kan je verhogen door goede taggs te zetten. De video uploaden als video response op een populaire video en dan hopen dat het op de 1e pagina komt van response videos. Toegevoegd na 1 minuut: Je kan ook als je iets gaat uitleggen je joystick of toetsenbord filmen of een computerversie van de toetsenbord oid maken waarin elke knop ook op het scherm te zien is dat je het indrukt. Zo is het makkelijker voor de viewer om het te leren en te begrijpen.

Je gaat het niet graag horen, maar volgens mij gewoon niet. Er is een overvloed aan content van games. En dan al zeker van de Call of Duty reeks. Ik zou beginnen met andere games en dan nog liefst games die mensen minder kennen. Bijvoorbeeld retro games of minder bekende games. Als je natuurlijk wel in de Call of Duty stijl wilt blijven volg dan gewoon de tips van hierboven. En kijk ook eens naar "joehands0me" die heeft echt nog leuke MW2 filmpjes gemaakt. (nu niet meer) Misschien kan je in zijn voetstappen treden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100