graag ervaringen nintendo 3ds mijn zoontje wil graag van zijn spaargeld een nintendo 3ds kopen,is het echt zo slecht voor de ogen?of valt dat mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kinderen onder de zes moeten niet met de nieuwe 3D-spelcomputer van Nintendo spelen omdat dit schadelijke gevolgen voor de ogen kan hebben. Daarvoor heeft het Japanse concern ook gewaarschuwd. "Het langdurig kijken naar 3D-beelden kan de ontwikkeling van de ogen negatief beïnvloeden'', aldus Nintendo. De nieuwste versie Nintendo DS-spelcomputer, waarmee 3D-beelden bekeken kunnen worden zonder een speciale bril, komt 26 februari op de markt in Japan en vanaf maart in Europa, de Verenigde Staten en Australië. Volgens Nintendo geldt het mogelijk schadelijke effect voor jonge kinderen niet alleen voor zijn spelcomputer, maar ook voor 3D-bioscopen en televisies. Het diepte-effect van de nieuwe DS kan ook worden uitgeschakeld.

Bronnen:
http://www.nu.nl/games/2412426/nintendo-ac...

Een 3ds schijnt best wel slecht te zijn. Zelf ben ik 14 jaar en kan het absoluut niet hebben.. In de winkel heb je ze vaak liggen om te proberen, als ik dit doe ben ik na een halve minuut al duizelig. En denk dat het ook echt niet goed is voor je ogen.

Nee, het is niet erg slecht voor je ogen. Alleen wat wel erg grote nadelen van de Nintendo 3DS zijn: - Het 3D effect valt wel mee. - Hij verbruikt meer stroom. Mag ik vragen hoe oud uw zoontje is? Kinderen onder de 6 á 7 jaar kunnen het beste geen Nintendo 3DS kopen.

volgens mij niet (weet het niet zeker). je kan er duizelig van worden maar dat kan bij iedereen anderszijn Toegevoegd na 2 minuten: maar je kan net zo goed een dsi kopen. groot prijsverschil voor aleen maar 3d.

Of een DS Lite, net zo leuk alleen geen camera. Persoonlijk vind ik een 3ds een rot ding.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100