Ik heb nog oude gamecube spellen. Ik heb gehoord dat je ze in sommige winkels nog kunt inleveren en je er ook nog geld voor kon krijgen. Klopt dit?

Dus waar kan ik ze ruilen nog voor wat geld?
Hoeveel krijg ik er dan ongeveer voor?
En wat moet er allemaal inzitten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is geen winkel, maar je kan ook www.marktplaats.nl of andere internet winkels verkopen. Ik voeg zo een paar bronnen toe ... Toegevoegd na 2 minuten: je kan van alles instellen. Je kan instellen dat mensen er op kunnen bieden of dat je ze voor een vaste prijs wilt. Er zijn niet zoveel mensen met gamecube meer. Ik denk dat je populaire spelletjes zoals sims misschien voor 5/7,50 euro kunt verkopen. Je kan erbij zetten wat je nog hebt (handleiding, etc..)

Het hangt ervan af waar je woont, maar bijvoorbeeld in Winschoten zit een spelletjeswinkel waar je je oude games voor geld kunt inwisselen of andere spellen kunt kopen met korting omdat je je oude spellen inlevert. Dat zal vast niet alleen in WInschoten kunnen ;-)

Ja, bij de gamemania kun je die nog inleveren, dan krijg je er geld voor en dan worden ze tweedehands doorverkocht

in Leeuwarden bij de Game Island die zit aan de tuinen.die kopen en verkopen alle soorten games en consoles die je maar bedenken kan.er zijn ook veel vrij nieuwe games 2e hands te koop daar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100