Ik probeer mijn externe harde schijf op de playtation 3 aan te sluiten maar dit lukt niet. Ik kan de bestanden niet vinden wat moet ik doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als ik onze harde schijf aansluit op de ps3, en ik wil een film zien, ga ik naar het film menu, ga naar het icoontje harde schijf, en druk op het driehoekje en dan alles weergeven. als je alleen op de harde schijf icoontje gaat staan en dan op het kruisje drukt dan laat hij bij mij ook geen bestanden zien.

Ik heb dit ook al eens eerder geprobeerd, en als het goed is kan je geen externe harde schijf aansluiten op je PS3 omdat het bestandsysteem van je externe harde schijf anders is dan die van je PS3

Wat wil je ermee? Het belanhrijkste is dat je de externe schijf moet formatteren op fat32 wat betekent dat je geen bestanden groter dan 4Gb erop kan kopieren. meer info: http://www.wikihow.com/Add-an-External-Hard-Drive-to-a-PlayStation-3

Je kan ook niet alle bestanden zo maar vinden, de playstation laat alleen maar de films zien die hij kan afspelen als je in het film menu zit. Als je dus een .avi probeert te vinden in het muziek menu lukt het niet. Als je een .mkv film zoekt in het film menu zal deze ook niet gevonden worden omdat de PS3 native geen .mkv speelt.

Driehoekje indrukken en dan alles weergeven Klaar is Kees

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100