Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Het zal leiden tot veel commotie en ophef omdat kinderen neerknallen in een spel niet gewaardeerd wordt... En omdat Rockstar (de producer van GTA) al vaak slecht in het nieuws komt passen ze wel op met wat ze in hun games stoppen.

Toegevoegd na 5 minuten:
Maar ik denk er net over na, volgens mij is er niet echt bewijs wat zegt dat het niet mag.. Ik vindt eigenlijk dat het wel zou mogen, ik bedoel het is een spel.. komop! Kijk naar GTA, je kunt mensen afknallen, onthoofden, aanrijden, je kunt seks hebben (Hot Coffee Mod), je komt in aanraking met drugs en gokken in casino's, maar er worden géén kinderen in het spel gedaan? Ik vindt het een vreemde zaak, maar Rockstar zal het waarschijnlijk niet doen omdat ze bang zijn voor de (overdreven) reactie van het (niet gamende) publiek.

Toegevoegd na 8 minuten:
Hier een discussie van GTA spelers over dit onderwerp, in het Nederlands!

http://www.gtaforum.nl/topic/39218-kinderen-in-gta-iv/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

omdat je dan ophef zou kunnen krijgen over heel de wereld waarom je kinderen zou kunnen doodschieten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Omdat het een 18+ spel is
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ja ik vroeg me dat ook al af. Ik kwam wel een keer een kind tegen in een ingame filmpje. Maar ze lopen nooit zomaar rond. Waarschijnlijk omdat je er dan overheen kunt rijden en erop kunt schieten en dat mensen dan gaan klagen.


Dit vind ik zelf onzin aangezien je in het echte leven ook kinderen heb. Daar kun je ook op schieten en ook overheen rijden. En dat doe je toch ook niet? Het is niet de schuld van de makers van het spel maar de schuld van de gamer die de keuze maakt. (Doet me denken aan de zondeval dit)

Bovendien zijn het allemaal slechts pixels dus waar doen ze moeilijk over.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
ja helemaal mee eens!
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik ook

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding