Wat is Quickscopen?

laats hoor ik het hier vaak... het heeft vast iets met een scoop te maken in een of ander FPS

wat is dat quickscopen nou?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In een FPS loop je rond met een sniper. En dan schiet je of zonder je scope (vizier) te gebruiken (no-scope) of door heel snel en kort je scope te voorschijn te laten komen (quickscope). Er wordt vaak gediscussieerd of dit wel talent vraagt of of dit gewoon op geluk gebaseerd is. Het spel waarin dit vaak gedaan word is Call of Duty: modern warfare (1 & 2). In Call of Duty: Black ops gaat het quickscopen niet goed omdat treyarch dit niet wou.

Vieze noobs die "aimbot" hebben, of heel goed kunnen schieten met een sniper. Dan klikken ze bv. 1tikje op de rechtermuisknop, zodat ze ongeveer zien waar ze moeten richten en dan hebben ze al geschoten, kijk maar eens op youtube.

Dat is in een computer game. Je hebt een sniper rifle en dan richt de en binnen een halve seconde moet je schieten. De bedoeling is dus zo snel mogelijk te schieten. Dit is niet de beste manier om een hoge score te krijgen want je schiet vaak mis en assault rifles zijn makkelijker te bedienen. Je kan wel een hoge score halen als je hier goed in bent maar dat vergt veel oefenen. Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100