weet iemand of er een americaanse site bestaat waar ze een ipod touch 4g verkopen met gratis verzenden naar nl?

liefste wel amerikaans want dat is goedkoper!

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee ik ben bang van niet..

Lijkt mij zeer onwaarschijnlijk...

Lijkt mij onwaarschijnlijk. Maar ik heb mijn iPod Touch 4g zelf gekocht bij Pixmania, daar heb je em 10 a 15 euro goedkoper dan in de Apple Store. (incl. verzending is dat)

Als je het via-via in de VS koopt, moet je invoerrechten betalen. Je hebt kans dat je dan alsnog op dezelfde prijs uitkomt als wanneer je het in Nederland aanschaft. Nadeel is ook dat je niet zo gemakkelijk terug kunt als er problemen mee zijn. Er zijn wel mensen die dergelijke apparaatjes aanschaffen als ze op vakantie in de VS zijn. Als ze daar bij de douane achter komen, moet je er ter plekke invoerrechten over betalen. Maar de meeste mensen doen net of ze hem al hadden en verbergen eventuele aankoopbewijzen. Tja...

Vergeet het! Gratis opsturen doet niemand, want verzenden hier naar toe is heel erg duur, o.a. omdat het pakketje verzekerd moet zijn. Niemand zal het risico nemen om een iPod twv paar honderd euro onverzekerd op te sturen! En ten tweede, je zult ook invoerrechten en btw + inklaringskosten en dan wordt hij duurder dan hier in de winkel. Gewoon doorsparen ;-)

kijk eens wat http://usa2you.nl kan doen voor je

Bronnen:
http://usa2you.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100