Kun je ook spelletjes van de nintendo ds downloaden?

Mijn zoon koopt altijd van die dure spellen , 40 euro, voor zijn 'ds' . Zijn er andere mogelijkheden ( bv. downloaden) om hier goedkoper aan te komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de beste kaart hiervoor is de EDGE-kaart. dit werkt door .nds bestanden (ook wel nds roms genaamd) op een SD-kaart te zetten en de edge kaart als omvormer te gebruiken. nog steeds is het een discussiepunt of dit wel legaal is. Sites: Deze heb ik nooit problemen mee, stuurt ook geen spam: www.romulation.net deze doet het niet altijd even goed maar vereist geen account: http://www.rom-freaks.net/ voor de rest zijn er nog velen te vinden, tip: ga hier ff heen: http://tinyurl.com/67zp73z

Je kan bijvoordbeeld een r4 kaart kopen , dan kun je ds roms downloaden en spelen

Ja dat kan inderdaad door zo'n kaartje aan te schaffen en vervolgens de spellen te downloaden via internet. Dit is zeker aan te raden want het is belachelijk dat er zoveel geld word gevraagd voor de vaak relatief eenvoudige spellen... het is zeker de moeite waard om dit uit te zoeken!

de site sidder.nl of .com verkoopt R4 kaarten een R4 kaart is een kaartje waar je ds spelletjes op kunt downloaden (ik weet alleen niet hoe)

Ik download al me ds spellen van www.ndsr.net

Koop een R4 Kaart. Zo kan je er spellen op zetten. Dit is de beste kaart vanwege de Wood versie. Je kan de kaart dus updaten zodat je altijd de nieuwere spellen kunt spelen. Eerst moet je natuurlijk wel met de techniek om kunnen gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100