Zijn er verschillen soorten playstation 3?

Ik ben dus echt een leek op het gebied van playstations. mijn neefje wil een Playstation voor zijn verjaardag en nu dacht ik even kijken of we met de hele familie die kunnen geven. Maar bestaat er 1 model of verschillende soorten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je hebt de slim-line en de oude soort. de slim-line is compacter en heeft meer geheugen. op deze wikipedia pagina staan alle modellen en de verschillen er tussen. misschien een tip er eens op te kijken!

Verschillen in geheugen. En j hebt de slim line. Is een kleinere ps3

Ik zou gewoon bij mediamarkt ofzo kijken voor een leuke aanbieding, voor de rest heb je verschillend geheugen, maar hoe meer geheugen, hoe hoger de prijs...

Ja, je hebt de slim. Die is kleiner en stiller dan de gewone ps3. De verschillen in geheugen maken niet zo uit, de goedkoopste is ook goed. Je kunt ook op marktplaats kijken. Dat is veel goedkoper. Ik ken iemand die kocht er een met 2 controllers en 4 games voor 250 euro (een slim)

Als je een goeie prijs wil weten zou ik naar www.budgetgaming.nl gaan.

ja je hebt de slim en de phat ik heb zelf slim die is kleiner stiller en nieuwer

Ja je hebt verschillende soorten ps3 ik heb de ps3 slim 250 gig. De ps3 slim is de nieuwste , hij is dunner sneller en gaat minder snel kapot . Oudere ps3 gaan sneller kapot maar kunnen wel weer ps2 games spelen. Het antal gig is niet erg belangrijk aan 150 gig heb je al meer dan genoeg voor een standaard gamer . Veel suc6 Groetjes jim

ja je hebt de oudere dikke ps3 en de nieuwe dunne maar opzich kwa geheugen geen anders

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100