Wie kent er een goede PC racegame met mooie landschappen als je racet? Dus geen saaie parcours, maar waar je mooie landschappen tegenkoomt?

Eigenlijk zoek ik ook pc games met mooie landschappen in het algemeen. Dus waar je over water moet gaan enzo. Dus echt schitterende landschappen. Eender welk genre. Maar geen strategy games.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Fuel of Dirt 2 en bijna dirt 3 (komt ergens in 2011). Cod World at war en dan vooral het level Hard landing. Cod Black ops speelt zich ook groot en deels af in de jungle. Battlefield Bad Company 2 heeft ook erg mooie landschappen (mijn favoriet!)

Pitfall, The Lost Expedition. Ge-wel-dige avonturengame, meest door jungle, maar ook door water, ijs etc.. maar móóie landschappen. Je moet vaak rennen en vliegen, maar dat maakt het juist mooi al die landschappen. Als je een beetje behendig bent met een gamepad, dan is dit een absolute topper. hier een videootje. Er zijn er meer. Het beeld is wat donker, en het is de video van de xbox gameplay, maar voor de pc is hij precies hetzelfde. Toegevoegd na 3 minuten: Maarrehm, dat is dus geen race game. Al voelt ie wel zo als je eenmaal bezig bent ;-) Toegevoegd na 8 minuten: * Hier zijn een hele rij verschillende race gamepjes, misschien krijg je hier een indruk van welke je wel -en niet leuk vindt. http://games.surfplaza.be/online-games-racen.html

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=cGlNA7SNFJE

Blur

Need for Speed altijd wel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100