Wat moet ik nu doen?

Ik speel Sims Deluxe
Ik wil zo'n sim een huwelijksaanzoek doen.
Maar telkens zegt ze: Ik kan zo'n beslissing niet nemen op een lege maag''
Wat te doen? want ik kan haar niet zelf besturen natuurlijk
En bij haar huis haar laten eten heb ik al geprobeerd
Wat nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien meenemen naar een goed restaurant.

Ga samen met haar zwemmen. Toegevoegd na 31 seconden: En daarna bij jou thuis eten.

Zorg dat je een pizza bestelt. of ga zelf eten koken. blijf tegen haar praten. Ze pakt zelf een bord als je eten kookt.... knuffel en dans wat, ff flink slijmen, en dan nog eens proberen... Maak haar niet te moe... Zorg dat ze genoeg energie heeft, anders begint ze daar weer over te miepen :D Toegevoegd na 1 minuut: hm... t begint te kriebelen om het weer te spelen. is dat wat jij speelt sims 1 2 of 3?

Ik heb ook wel eens dat probleem gehad, bij mij is het uiteindelijk gelukt door veel te praten, en het dan vragen als ze er nog niet zo heel lang is, want anders krijg je inderdaad het probleem dat je of te moe is of honger heeft of zo iets dergelijks. En verder veel geluk en geduld hebben, bij mij lukte het na ong. 15 keer vragen.

Hij/ zij heeft honger maak wat te eten klaar Tip: koop de sims 3 Veel leuker

Weet ook niet welke Sims je speelt 1,2 of 3 bij 3 kan je ze gewoon toevoegen aan je familie Toegevoegd na 40 minuten: ow Sims de luxe dan moet je een pizza bestellen ha ha sims 3 is de leukste die speel ik alleen nog

jep gewoon iets bestellen ,, ondertussen zwemmen, en als ie is geariveerd neem je pizza eet je,, zet je muziek op dans je knuffel je en wat flirten, dan zou het normaal wel moeten lukken :D

Je moet eerst wat leuks samen met haar doen en daarna moet je eten klaarmaken voor jullie twee. Dan gaat haat blijheidsgraad meteen naar boven en zal ze je huwelijksaanzoek accepteren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100