Waarom runnen mijn games traag op playstation 4?

Ik vergelijk de beeldkwaliteit met battlefield 1 op mijn playstation 4 en enkele gameplay video's die ik heb gevonden op youtube. Het ziet er naar uit dat de framerate en beeldkwaliteit veel lager ligt dan in de video's. Hoe komt dat?
Ik heb gekozen voor een gameconsole zodat ik kan gamen met de beste kwaliteit maar blijkbaar is dat niet zo? Misschien komen de gameplay video's van een game pc en zien ze er daarom beter uit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Playstation 4 heeft voldoende power om games vloeiend te kunnen draaien. Echter, het verschil tussen het aantal frames ligt niet zo zeer aan de Playstation, maar aan je (televisie)scherm. laten we wel zijn; met een PC van 1000 euro krijg je meer waar voor je geld. Maar, voor dat geld kun je bijna 4 playstation 4's kopen. Toch ziet Sony er samen met gamedevelopers op toe dat games die uitkomen op de PS4 zo degelijk mogelijk kunnen draaien. Het verschil in framedrops bij de een, en smooth gameplay bij de ander ligt hem in de tv die je gebruikt. Hier aanvullende informatie over de voordelen van een geode televisie: https://www.homecinemamagazine.nl/2013/06/de-beste-tvs-voor-het-spelen-van-games-waar-moet-je-op-letten/ Welsiwaar een artikel uit 2013, maar het benadrukt het belang van een degelijke tv. Het hoeft geen grote te zijn, of dure. Maar hij moet de beelden nu eenmaal snel kunnen verwerken, daar zul je je tv echt op moeten aanpassen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100