Hoe kan ik het spel H1Z1 Battle Royale downloaden?

Ik wil graag een keer een anders spel proberen, en heb al verschillende keren geprobeerd het spel te downloaden alleen ik kom er niet uit. Weet iemand misschien hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

- Download het programma Steam: https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/SteamSetup.exe - Maak je account aan - Koop het spel hier (ten tijde van het schrijven van dit antwoord €19,99): http://store.steampowered.com/app/295110/?snr=1_239_860__1305 - Als het goed is zie je na je aankoop het spel in je library staan als je het Steam programma opent - Nu kun je het van de server downloaden, installeren en spelen

Er is een site waar je games goedkoper kan kopen dan op steam, origin etc. Als je een game koopt krijg je een code en die moet je dan in steam of een ander platform toevoegen en dan kan je de game spelen en heb je hem nog goedkoper ook. De site heet g2a.com. Ik heb daar zelf ook h1z1 gekocht en ik raad je het spel trouwens aan! (Als je afrekent moet je de code LWS gebruiken krijg je 3% korting. Ook is g2a shield slim om erbij te doen, heb je een zekerheid dat je niet gescamt wordt.)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100