kan je muziek afspelen op je ps4 met je smartphone?

Ben van plan om een playstation 4 te kopen, maar ik wil graag weten of je er muziek mee kan luisteren vanaf je telefoon. Dus dat je je telefoon via bluetooth of usb verbind aan de ps4 en zo muziek kan luisteren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja en nee. Er zijn enkele manieren om muziek af te spelen met je smartphone, maar deze zijn vrij beperkt. Sinds de release van v2.00 (van de firmware) is er de mogelijkheid om via USB-apparaat muziek af te spelen in MP3-formaat. Hier is hoe het via een USB-apparaat kan werken: In het kort: 1) Zet muziek op een USB-stick en plug deze in de PS4 2) Selecteer de 'USB Music Player' applicatie 3) Speel de gewenste muziek af Het is hiermee echter niet mogelijk om muziek te rippen o.i.d. Muziek afspelen op de PS4 was ten tijde van de PS4 lancering een stuk vervelender dan bijvoorbeeld op de PS3, vooral vanwege het feit dat het geen MP3-files ondersteunde. Sony is sterk bezig om hun muziekservice Music Unlimited te forceren en daar winnen ze geen zieltjes mee op het gebied van usability, ben ik bang. http://www.pushsquare.com/news/2014/10/guide_how_to_use_the_ps4s_usb_music_player

Bronnen:
http://www.pushsquare.com/news/2014/10/gui...

In de volgende Update komt er PS4 Spotify ondersteuning, Dus als je spotify op je smartphone installeert en spotify op je ps4 opent dan kan je muziek van je playstation 4 via spotify bedienen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100