Wie kent goede war-games (oorlogspellen) voor PC voor kids?

zoals call of duty modern warfare 2 doet hij graag en call of duty world at war. Wie kent er andere? Niveau van kind van 8 jaar. Liefst FPS of iets dat een 8 jarige jongen kan spelen voor PC (oorloggames)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Battlefield Heroes gewoon gratis te downloaden op de battlefieldheroes site... 1GB in totaal als je het gedownload hebt kun je meteen aan de slag (natuurlijk wel een karakter maken) en je moet ook nog registreren op de site anders kan je niet inloggen type spel: tweede wereld oorlog je kunt er in tanks gaan rijden gewoon lopen en in een vliegtuig gaan vliegen! (vind ik het leukste!) www.battlefielheroes.com

Duke nukem 3d!Leuk voor een paar dagen schieten en het is een klassieker. En de quake series.Vooral quake 3 arena is leuk.Dat is een multiplayer game die snel onder de knie te krijgen is en zonder veel poespas.

Rome Total War, krijgt-ie gelijk een stukje klassieke ontwikkeling mee.

eigenlijk zijn bijna alle Medal of Honor series en Call of Duty spellen wel hetzelfde principe, dus MoH Airborn of CoD 2 zullen ook wel goed zijn, en niet (meer) zo duur.

Battlefield heroes is een enorm leuke (en niet al te realistisch, grafisch gezien). Vooral voor een 8-jarige. CODMW2 en CODWAW zijn voor die leeftijd absoluut nog niet geschikt.

Geef em lekker een potje GTA IV

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100