Na het spelen van "Middle Earth: Shadow of Mordor" kan mijn computer niet meer afsluiten. Wat kan ik hieraan doen?

Ik heb "Shadow of Mordor" nu een paar weken geïnstalleerd staan. Op zich draait het spel prima. Nu is me opgevallen dat elke keer dat ik het spel gespeeld heb mijn computer niet meer wil afsluiten. Ik krijg wel het afsluitscherm, maar daar blijft hij op hangen. Na 24 uur wachten stop ik de computer dan maar door de knop in te drukken; dat wil ik eigenlijk niet doen uit angst dat de schrijf beschadigd raakt.

Als ik het spel gespeeld heb en andere dingen op de computer doe, dan blijft hij prima draaien. Het enige probleem (voor zover ik merk) is het afsluiten.
Dit probleem doet zich ook alleen voor als ik het spel gespeeld heb en het probleem doet zich altijd voor als ik het spel gespeeld heb; als ik het niet gespeeld heb dan sluit de computer altijd snel en probleemloos af.
Ik heb dit probleem met geen enkel ander spel of ander programma.

Ik gebruik de steam versie van het spel, windows 8.1. Mijn systeem voldoet aan de aanbevolen systeemeisen.

Uiteraard heb ik deze vraag ook al aan de support gevraagd, maar WB games neemt niet eens de moeite om terug te mailen; zelfs niet na herhaaldelijk verzoek. Vandaar dan maar mijn vraag hier.

Heeft iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn en (belangrijker) wat ik eraan zou kunnen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat ik denk dat er aan de hand is dat er tijden het installeren van de game fouten zijn gemaakt. En dat als jij je computer wilt afsluiten dit niet lukt dit omdat er waarschijnlijk bestanden dubbel, verkeerd etc op je hardeschijf staan. Ik denk dat je steam even opnieuw moet installeren en daarna de game ''Shadow of Mordor'' ook moet her-installeren. Als dit niet heeft geholpen zou ik inderdaad nog een mail sturen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100