Hoe krijg ik meer FPS in Minecraft?

Hoi, ik vraag me af ik heb een 12 gb ram game computer met een i7-2600 CPU @ 3.40 GHz 3.80 GHz maar als ik me video settings op 2 zet en me smooth lighning op 0 zet dan heb ik alsnog maar 30 fps. Kan iemand me helpen want ik weet dat ik meer FPS kan halen want ik heb is een keer 624 fps gehaalt, Ohja nog een paar dingen ik heb ook bij processen en dan op hoog gezet bij taakbeheer maar heeft niet geholpen en ik heb me JVM Arguments hoger gezet bij Minecraft maar het geeft ook geen verschil,

Weet jij het antwoord?

/2500

Je verteld ons wat je specs van je Ram en Cpu zijn maar een van de belangrijkste dingen bij gamen is je videokaart. Soms kan het zijn dat je een programmatje hebt geïnstalleerd van bijvoorbeeld Ge-Force (Ge-Force experience dacht ik) die je kan instellen wanneer hij op je videokaart van je CPU moet en wanneer hij je aparte videokaart gebruikt. Misschien staat hier een instelling in fout.

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Speel je het online of speel je single player? Want als je online speelt kan het te maken hebben met de server. Wat ook belangrijk is, speel je modded of gewoon standaard minecraft. Heb je dit ook offline, dan kan je verschillende dingen doen. (deze werken ook ook bij online spelen) - Video-Settings omlaag zetten - Page-file vergroten (Voor gevorderden) - Onnodige mods installeren - Optifine mod installeren - Deze werkt heel goed en maakt minecraft ook geschikt voor meerdere processors.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100