Mijn zoon van acht jaar heeft voor maar liefst 2042 Euro aankopen gedaan met onze visa op Clash of Clans in de Apple Playstore. Iemand raad?

Weet jij het antwoord?

/2500

oeps! dat is niet zo fijn, ik zou u aanraden meteen de onderstaande stappen te doen! : 1) Dien een verzoek tot restitutie in bij Google Inc. in Amerika via: https://support.google.com/googleplay/contact/apps_refunds_payments_issues?hl=en (NB login vereist) 2) Bel de creditcardmaatschappij met de vraag of de aankopen zijn terug te draaien 3) Meld het probleem bij consuwijzer.nl 4) Beperk de mogelijkheid tot het doen van in-app aankopen in de Google Play Store op tablet, smartphone en computer. Stel een wachtwoord in. Dit kan via: Google Play Store App > Apps > Settings > Require password for purchases > For all purchases through Google Play on this device > stel wachtwoord in > druk op OK. Meer informatie hierover.

Probeer eens via de apple store naar account gegevens te gaan en vervolgens naar aankoopgeschiedenis te gaan, in de aankoopgeschiedenis kun je een probleem melden bij je aankoop helemaal onderaan in de pagina, als je dat invult en een hele uitleg geeft kan apple de aankoop terugdraaien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100