Is er een mogelijkheid om Battlefield Bad company 2 weer werkend te krijgen?

Ik dacht ik trek een oud spelletje uit de kast het lijkt me leuk. Ik heb het spelletje nooit gespeeld omdat ik heb gekocht had en vervolgens ben vergeten.

Het gaat om : Battlefield Bad Company 2
Ik kreeg het spel eerst opgestart. En toen klikte ik op multiplayer. Ik moest punkbuster instaleren ofzoiets. Dus ik heb het opgezocht op internet etc.

Nu ik Het spel opstart krijg ik dus alleen dat het opstart. het beeld blijft wit, en dan sluit die zonder reden af alsof ik op X heb geklikt.

Hoe krijg ik het spel weer werkend en punkbuster zodat ik multiplayer kan?


Ik heb het spel ook al verwijderd van mijn D-schijf en op de C-schijf opnieuw geinstalleerd. en ook dit werkt dus niet. En bij de installatie setup wizard liep hij al vast bij punbuster installation. Dus vandaar dat ik het handmatig moest doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Beste Tuikjos, Als u naar de snelkoppeling gaat van Battlefield moet u rechtermuisknop op het icoontje doen, klik eigenschappen en zoek naar het tablad "compatibiliteit" vink het vakje "Dit programma uitvoeren in compatibiliteitmodus voor:" aan en dan is er een mogelijkheid om op de lijst te klikken die er rechtstreeks onder staat, selecteer een windows versie, klik op toepassen, klik dan op OK en start de game op. Doe dit bij elke windows versie die staat aangegeven en als hij werkt bij een bepaalde windows versie moet u hem daar op laten staan en niet meer bij de eigenschappen rommelen anders heeft u kans dat u dit weer opnieuw moet doen. Werkt dit nog niet? Meld dit dan a.u.b. in deze topic en ik zal proberen een andere mogelijkheid te geven. Gr. Bradley

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100