Hoe krijg je meerdere mappen op je minecraft server?

Ik heb nu een survival server. Ik wil er wat mini-games bij maar ik weet niet hoe ik een extra map krijg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoals hierboven al gezegd, met Multiverse. Deze plugin heeft echter meerdere nodig: Multiverse-Core Multiverse-Inventories Multiverse-Portals En er zijn meer modules. De links ervoor: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multiverse-core/ http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multiverse-inventories/ http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multiverse-portals/ De multiverse wiki: https://github.com/Multiverse/Multiverse-Inventories/wiki Op YouTube zijn ook veel tutorials te vinden. Let er wel op dat hoe meer werelden, hoe meer lagg. Ik raad je aan niet meer dan 2-4 werelden te nemen, anders kan de server overloaded raken, waardoor deze al crasht bij het opstarten. Ik hoop hiermee je vraag te hebben beantwoord.

Daar heb je een bukkit server voor nodig en dan de plugin multi-verse als je deze 2 hebt dan kun je /mv create normal (naam van wereld)

ja j moet een bukkit server hebben maar voor al die multi enzo moet je er toch veel van kennen ik zou het aan iemand vragen die het wel kan en die hem kan hosten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100