Hoe betaal ik candy crush met mijn iTunes tegoed?

Er is een level in Candy Crush die onmogelijk blijkt te zijn om te spelen op de IPad omdat dit level niet doet wat hij behoort te doen. Ik heb helaas geen laptop of pc waarop hij het wel doet. Ik heb via internet iTunes tegoed gekocht zodat ik dit level toch kan uitspelen maar het betalen lukt niet. Ik klik op het bedrag, voer w8 woord in dan bevestig ik mijn aankoop. Dan staat er: verificatie vereist, ik klik dan op ga door. Wederom moet ik mijn w8 woord invoeren. Ik kom dan in mijn account waarin ik alleen kan kiezen uit: Visa, MasterCard, Amex of geen. Hoe krijg ik het nou voor elkaar om te betalen met mijn iTunes tegoed?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoi hoi, Als het goed is moet hij gewoon werken als je genoeg tegoed hebt, als hij dat weergeeft is je tegoed te laag voor het pakket wat je wilt kopen. greetz

weet je zeker dat je tegoed is toegevoegd en dan ook op het account waar je candy crush mee speelt? Je kunt dit nagaan door naar de app-store te gaan. druk nu op 'uitgelicht' scroll helemaal naar beneden. helemaal onderaan komt je apple id tevoorschijn. zo niet dan ben je niet ingelogd. ook komt je tegoed tevoorschijn. zo niet dan is er iets mis gegaan met verzilveren. Anders staat candy crush waarschijnlijk op ander account. tegoed niet toereikend lijkt me onwaarschijnlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100