Waar kan ik een goede game pc kopen met een budget van 300 euro?

Ik wil graag een GamePc Kopen met een Budget van 300 euro... (is heel erg weinig)
Weet iemand een goede site? Alvast Bedankt
Kas,

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet, alleen je koeler, kast, voeding, moederbord, en harde schijf zorgen al voor een bedrag over de 300 euro. Tenminste, als je een redelijk tot goede game pc wilt. Als je dan ook nog een sterke processor, en een grafische kaart geschikt voor BF3 erbij neemt kom je al gauw uit op 600 euro. Ga je voor de betere omderdelen, zoals een overklokbare processor, een USB 3.0 compatibel moederbord, en een SSD kaart voor je c partitie, dan ga je al omhoog naar de 750. Tevens zul je nog een besturingssysteem nodig hebben en indien nodig betalen voor de assemblage.

Hoi Kas, Ik wil zeggen dat er geen complete game-pc bestaat voor dat bedrag. Althans, niet nieuw. Als je een redelijke game-scherm wilt voor je PC zit je al op dat bedrag. Het beste is er eentje tweedehands te zoeken op marktplaats.nl dan krijg je het meeste waard voor je geld. Anders wachten op een supermarkt aanbieding (zoals bijv. Aldi) zij hebben ook wel af en toe redelijke pc's voor een concurrerend bedrag.

hey kas, hier is een tip. kijk eens op gamepc.nl daar zag ik iets staan over de budget game pc ;). groetjes PCNoob Toegevoegd na 4 minuten: als je nog een scherm zoekt zoek dan voor een: refurbished monitor dat is dus een scherm die iemand eerst had, maar die dan terug is gebracht en gemaakt. deze zijn meestal goedkoper omdat het dus tweedehands is. en bovendien wat ik vergat te vertellen is dat een pc samenstellen dus het goedkoopst is (dat kan bij gamepc.nl)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100