Ik zou gamesharen met een persoon via de PS3. Bekijk extra uitleg?

Ik zou dus met een persoon die ik heb ''ontmoet'' via Playstation Network gamesharen. Hij was zijn eigen wachtwoord vergeten. Dus gaf hij het account van iemand anders waarmee hij had gegameshared. Toen ik op zijn downloadlist keek, zag ik dat hij nogal veel DLC had, wat ik dus graag wou hebben. Toen ik een van de Add-Ons wilde downloaden, stond er dat er ''Al 5 systemen zijn geactiveerd op uw systeem/account (weet ik niet meer). Als u deze content wil downloaden, moet u een van deze systemen deactiveren. Het probleem is nu; hoe kan ik dat het beste doen zonder dat het te lang duurt? En moet ik dan een van mijn systemen deeactiveren, of moet die tweede persoon dat doen? Hulp Aub!!

Weet jij het antwoord?

/2500

heb dit zelf ook gehad, dan zou iemand het psn en de game van zijn/haar ps moeten deleten. ook te vinden bij account opties in de ps store als ik me niet vergis.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100