Hoe maak ik een online minecraft server (niet local)?

Ik wil graag een server maken om met vrienden in te spelen maar ze wonen niet dichtbij genoeg om het op local te zetten. Kan iemand mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat is er nodig: - De bestanden: https://s3.amazonaws.com/MinecraftDownload/launcher/Minecraft_Server.exe - Degelijke pc + internetverbinding. - Een open port/poort in de router. - Uitzondering in firewall voor java. Optioneel: - Toekenning meer RAM-geheugen - Bukkit of iets dergelijks met plugins (voor inloggen / anti-griefing) - 24/7 host

Bronnen:
Ik heb zelf al meerdere keren een...

Je hebt de volgende dingen nodig: *Pc met goede CPU, internet en RAM. *Server bestanden (downloaden op www.minecraft.net ) * Open router poort of hamachi Niet nodig maar wel handig: + pc die 24/7 kan draaien + bukkit voor plugins + plugins + cunstom ip ( www.no-ip.org.) Kijk op YouTube voor een goede video hoe alles precies moet. !Voor het open zetten van Uw poort moet je instellingen wijzigen in Uw router, bent U niet de eigenaar van Uw router vraag Uw internet eigenaar / ouders / verzorgers dan om de code en toestemming!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100