Ik wil op minecraft filmen maar ik weet niet hoe het moet? kan iemand helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit moet je met een extra opname programma doen, zoals hypercam of betaalde programmas zoals fraps of camtasia.

AVI moviescreen Capture

Je zou op internet moeten zoeken voor een screenrecordet en dan moet je de fijnste kijzen. En als je een mac hebt moet je dat wel achter je zoekopdracht typen.

Een goed programma is fraps alleen is dat betaald je kan het gratis downloaden bij de site: kuiken.co dat is een pirateby kijk ff een turorial hoe je dingen moet downloaden en je hebt het! Ps.laat ff weten of het gelukt is!

Download een screen recorder, je hebt gratis en betaald. Hiermee kun je alles filmen wat je doet.Ik heb een voorkeur voor Fraps :p

Ik zelf zou HyperCam gebruiken die is het makkelijkst.

Hier heb je een screenrecorder voor nodig. Wel heb je hiervoor ook een goede PC nodig, want een screen recorder gebruikt veel dus als je niet te veel stutter lag wil hebben let daar ook mee op. En pro tip: als je het voor YouTube gebruikt, gebruik dan geen cracked zooi als je er ooi geld mee wil verdienen. Koop dan een goeie of een gelimiteerde gratis. P.s. als je MC films gaat maken =3 stuur je YouTube acc Gr. Deadrag3 Toegevoegd na 1 minuut: Edit: zet er bij wat je operating system is ( mac, Windows, linux)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100