xbox live zegt netwerk gevonden maar kan niet verbinden

Mijn broer is zijn xbox 360 aan het installeren, hij heeft er een gekregen van mij voor zijn nieuwjaar (splinternieuw exemplaar).

Hij is zijn XBox Live aan het installeren op zijn XBOX 360, die vroeg om de WEP sleutel. Hij heeft deze ingegeven (de code klopt dan?) en XBOX360 had een netwerk gevonden. Hij krijgt echter de melding "kan geen verbinding maken".

Wil dit zeggen dat signaal van de modem te zwak is ? Het internet op zijn pc werkt perfect (hij heeft draadloos internet)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is wel de bedoeling dat je eerst het netwerk vindt en dan pas de WEP-sleutel hoeft in te voeren. Maar om de Xbox te laten verbinden met de router, heb je wel een Wireless Network Adapter nodig die je aansluit op de Xbox. Die kun je gewoon los kopen bij bijvoorbeeld Mediamarkt voor €69,99. Mocht je die niet hebben kun je ook gewoon via een netwerkkabel de Xbox met de router laten verbinden. Op die manier hoef je ook geen WEP-sleutel op te geven en verbindt de Xbox na de troubleshooter gewoon in één keer met het internet.

Bronnen:
http://www.mediamarkt.nl/webapp/wcs/stores...

Heeft hij de buren niet gevonden, dan gaat het nooit werken. Je dient wel uitte komen op je eigen router.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100