ps3 demo dowloaden lukt nie hoe kan dat??

hoi ik heb een ps3 met draatloos internet ook heb ik een laptop met internet ma via de kabel ik probeer in de ps3 store een demo down te loaden ma als ik da probeer zegt ie UW AANKOOP KON NIET WORDEN VOLTOOID UW ACOUNT HEEFT AL 2 PS3 SYSTEMEN GEACTIVEERT VOOR GAMECONTENT OM DEZE CONTENT TE KOPEN MOET U EEN ANDER PS3 SYSTEEM DEACTIVEREN? en daar snap ik niks van wie kan mij helpen bvd
gr burnstar

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga naar http://www.sonyentertainmentnetwork.com - Log hier in met je PSN account. - Ga rechtsboven naar Account, en dan aan de linkerkant naar "Media en apparaten". Hier kun je je consoles deactiveren.

Bronnen:
http://community.eu.playstation.com/t5/Tec...

Dat komt omdat je het vanaf een account downloadt waar al andere systemen aan zijn verbonden. Klinkt ingewikkeld, is het niet. Jouw vriend A heeft het account 'Snor'. Een vriend B is op dat account ingelogd op zijn eigen PS3, zodat zij samen dezelfde dingen kunnen kopen en downloaden. Nu ben jij nu ook ingelogd op account 'Snor', waardoor er meer dan 2 systemen aan gekoppeld zijn. Het houdt dus in dat jouw vriend A en vriend B al op dat account zijn ingelogd, waardoor jij er niet meer bij kan. Je moet dus zelf een eigen account aanmaken, of zorgen dat diegene die zich ook op dat account heeft aangemeld, zich weer afmeldt zodat jij er weer bij kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100