mijn wii doet het niet help ik stop spel er in dan dat verhaal van de disc niet te lezen lees de beschrijving maar die heb ik niet??

en ik heb hem als schoon gemaakt en gerest en op ze kant gelegd maar het doet het nog steeds niet

Weet jij het antwoord?

/2500

- De wii even helemaal uitzetten (stekker er een paar minuten uit) helpt soms. - Heb je hetzelfde probleem bij meerdere (of alle) spellen (uitproberen): dan zou de wii kapot kunnen zijn. - Als het 1 spel is dat niet werkt, en er is geen zichtbare schade aan de schijf, heb je vaak recht op een nieuw schijfje (garantie)

als je je wii te vaak gebruikt gaat hij kapot of schakelt hij zich zelf uit . als soort pauze . dan moet je hem 1 dag laten minimaal . als je klaar bent probeer alle spellen uit als hij dan niet werkt moet je even kijken waar je je wii hebt neergezet . bijv. niet te dicht bij een verwarming . of hij mag niet vochtig zijn . probeer dan eens even of hij werkt als hij dan niet werkt heb je meestal garantie . maar als je gebrande cd's gebruikt . dan werkt hij zeker niet dan heb je een software nodig . kijk ook hoe je de cd zet het plaatje of foto van de cd moet aan de rechter kant . veder succes !

Als je Wii al wat ouder is kan het zijn dat de lens de spellen minder goed leest en dan is er een foutmelding, waardoor de disc niet werkt. Wat bij mijn Wii hielp is de Wii lens cleaning kit: De Wii-lensreinigingskit reinigt de optische leeseenheid van je Wii-systeem, waardoor de kans op diskleesfouten door lensvervuiling wordt verkleind. De Wii-lensreinigingskit met lensvloeistof voor gebruik met het Wii-systeem valt onder Richtlijn 648/2004/EC betreffende schoonmaakmiddelen. Naar aanleiding van Annex VII.D van deze Richtlijn dienen fabrikanten een lijst met gedetailleerde informatie over de ingrediënten van het product te leveren. Dit is vaak ook te koop bij een winkel waar ze Wii's verkopen. Je kan het ook via internet kopen, bij wehkamp kost het 6.99. (zie link). Ik hoop dat dit helpt, zodat je disc weer gelezen wordt. Toegevoegd na 3 minuten: In het doosje van de lens cleaning kit staat hoe je het moet gebruiken bij je Wii.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100