Bestaat er een speelmethode in Minecraft waarbij je voedsel moet zoeken om te kunnen overleven?

Je moet dan dus bijvoorbeeld koeien doden voor het vlees, en dit bakken en opeten, om in leven te blijven. doe je dit niet, dan zal er beneden langzaam een balkje leeglopen met je gezondheid. bestaat er zo´n speelmethode?

Toegevoegd na 2 minuten:
Bij de gekochte minecraft, die je dus op je computer speelt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn bepaalde versies van minecraft, waarschijnlijk heb je nog een erg oude want bij de nieuwe versies moet je een gamemode kiezen wanneer je een nieuwe wereld begint, dan kan je uit deze twee gamemodes kiezen: Creative, creatief zijn en bouwen wat je wilt, en survival, spreekt voor zich. Dus, ja die bestaat.. Probeer het is te updaten of kijk of je niet heletijd gamemode creative uitkiest.

Ik begrijp niet goed wat je met speelmethode bedoelt, maar als je Minecraft hebt aangeschaft, moet je overleven. Je hebt dan twee soorten spellen: ééntje waarbij je elk blokje kan kiezen en gewoon kan bouwen en ééntje waarbij je moet overleven. Bij de modus waarbij je moet overleven, moet je onder andere koeien doden voor het vlees en 's nachts overleven omdat er zombies rondlopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100